POBEDNICI DEMO MASTERS 19: CONVOY i UNIJA LUDAKA

Na trećoj polufinalnoj večeri DEMO MASTERS koncertnog serijala, koja je održana 13. aprila od 20 časova u Klubu Doma omladine Beograda, nastupilo je još šest bendova koji su se borili za ulazak u veliko finale. Ipak, samo dva benda u maju mesecu boriće se za pobedu, sa ostalim finalistima – po odlucu žirija to su bluz-rok sastav iz Šapca, CONVOY, a po odluci publike beogradska fank-rok grupa UNIJA LUDAKA.

Pored njih takmičili su se još i sastavi: YOX (hardkor, metal / Valjevo), MICROWAVE (nu metal / Vršac), CRVENI STORNO (rok, pop rok, fanki / Beograd) i 11 MINUTA (rok / Beograd, Novi Sad).

Kao gostujući bend van takmičarske konkurencije svirao je bend SCAFFOLD.

Članovi žirija Demo Masters takmičenja su: Vladimir Janković Džet, predsednik žirija; Olga Kepčija, Radio Beograd 202; Stevan Gojkov, glavni i odgovorni urednik magazina „Bravo“; Galeb Nikačević, predstavnik Doma omladine Beograda; predstavnik portala Tajm Mašin Mjuzik i Milan Ćunković, muzički novinar.

Demo Masters, najpopularnije i najdugovečnije takmičenje neafirmisanih rok grupa u našoj zemlji od novembra prošle godine, ponovo je deo programa Doma omladine, kao prva i veoma posebna najava proslave 50 godina ove institucije kulture i obrazovanja, tokom 2014. godine.

Predstavljamo vam mlade muzičare i otkrivamo nove talente!
Dođite na DEMO MASTERS u Dom omladine Beograda i glasajte za svoje favorite – pošaljite omiljene bendove u veliko finale zakazano za maj 2014. godine!

Komentari