POBEDNICI DEMO MASTERS 11: UNIJA LUDAKA, KIZA BLUZA i FORBIDDEN PAST

U nedelju, 9. februara, u Domu omladine Beograda održan je 11 Demo Masters takmičarski koncert, na kojem je nastupilo šest novih bendova. Najviše glasova po mišljenju i stručnog žirija i publike dobio je fanki sastav Unija ludaka iz Beograda. Žiri je drugo mesto dodelio bluz rok sastavu Kiza Bluza (Beograd/Zaječar), dok je po mišenju publike drugoplasirana metal tribjut grupa Forbidden Past iz Jagodine. U takmičarskoj selekciji nastupili su još i Rezervni plan (rok, Pančevo), P.P. (Goblini tribjut, Beograd) i Convoy (bluz tribjut, Šabac), dok je publika u revijalnom delu programa imala priliku da čuje beogradski sastav Contrast Eve.

 

Gostujući članovi žirija ove nedelje bili su rok kritičar i novinar Bane Lokner i muzički novinar Milan Ćunković. Oni su se pridružili redovnom sastavu: Vladimir Janković Džet, predsednik žirija; Olga Kepčija, Radio Beograd 202; Stevan Gojkov, glavni i odgovorni urednik magazina „Bravo“; Galeb Nikačević, predstavnik Doma omladine Beograda; predstavnik portala Tajm Mašin Mjuzik.

 

Pobednici Demo Masters takmičenja, između ostalih nagrada, dobiće i ekskluzivnu priliku da sledećeg leta nastupe na Platou Milana Mladenovića, u okviru programa „Koncerti na zidiću“ Doma omladine Beograda. Takođe, medijski prijatelji ovog takmičenja – BRAVO magazin, Radio Beograd 202, dnevne novine 24 Sata, pobednicima će obezbediti adekvatnu medijsku promociju.

Dom omladine Beograda na projektu Demo Masters sa velikim zadovoljstvom ponovo sarađuje sa rodonačelnikom ove manifestacije Vladom Jankovićem Džetom,  jednim od autentičnih heroja naše rok scene i čovekom čiji je entuzijazam tokom decenija hrabrio nebrojene muzičare da se prihvate instrumenata i urade nešto značajno, ili se samo dobro zabave.

 
DEMO MASTERS takmičenje se nastavlja 14. februara u Klubu Doma omladine Beograda, kada će nastupiti novi bendovi!

Dođite na DEMO MASTERS u Dom omladine Beograda i glasajte za svoje favorite – pošaljite omiljene bendove u veliko finale zakazano za maj 2014. godine!

 

Komentari