Pobednici DEMO MASTERS 1: Salvation zero, Enormna blajsna i Kasirke!

На првом Демо мастерс концерту, одржаном 10. новембра у Дому омладине Београда, даље су по гласовима жирија прошли бендови Salvation zero и Енормна блајсна, док је публика највећи број гласова дала бенду Касирке и послала их у следећи круг такмичења!

На првом Демо Мастерс  концерту, 10. новембар од 20 часова публици се представило шест бендова из Београда: Дошли смо да свирамо (хард-рок, гранџ), Касирке (рок, панк-рок), Енормна блајсна (рок), Дилема (рок), Салвејшн зироу / Salvation zero (алетрнативни метал) и Помахнитала Пата (хард кор, панк).

 

О победницима су одлучивали чланови жирија: Владимир Јанковић Џет, председник жирија; Олга Кепчија, Радио Београд 202; Стеван Гојков, главни и одговорни уредник магазина „Браво“; Галеб Никачевић, представник Дома омладине Београда; представник портала Тајм Машин Мјузик; те гостујући члан жирија Дади Стојановић, музичар.

 

 

Дом омладине Београда на пројекту Демо Мастерс са великим задовољством поново сарађује са Владом Јанковићем Џетом,  једним од аутентичних хероја наше рок сцене и човеком чији је ентузијазам током деценија храбрио небројене музичаре да се прихвате инструмената и ураде нешто значајно,  или се само добро забаве.

 

Пријаве за Демо Мастерс су још увек отворене, па позивамо младе ауторске и трибјут бендове и извођаче, свих рок и метал жанрова из целе Србије, да се пријаве на demo.masters@hotmail.com. У пријави је потребно навести назив бенда, место из којег је бенд, музички жанр, контакт телефон, као и послати аудио снимак. Уколико бенд нема аудио снимак може послати и видео снимак наступа уживо, без обзира да ли је сниман професионално или мобилним телефоном, аматерском камером, фотоапаратом…

 

Komentari