Otkazan koncert grupe d r a m

Zbog situacije sa koronavirusom, bend d r a m odlučio je da koncert planiran za 21. mart 2020. otkaže do daljeg. U nastavku u celosti prenosimo saopštenje benda, u kojem su navedene i informacije oko povraćaja novca za kupljene ulaznice.

Dragi prijatelji,
kao što svi već znate, skupovi u zatvorenom prostoru su još uvek pod režimom ograničenja (do 100 ljudi) i u Domu omladine se koncerti neće održavati još neko neodređeno vreme.
Dalje odlaganje i menjanje termina polako postaje prekomplikovano, ulazimo i u letnju sezonu, naš koncert je bio zakazan još krajem decembra za 21. mart, tako da i pored velike želje sa svih strana jedina realna i prema publici poštena opcija je da ovaj koncert zvanično otkažemo, da se pare od prodatih karata ljudima vrate, pa da u nekom trenutku sve ovo počnemo ispočetka.
Bezgranično hvala svima na strpljenju podršci i poverenju.
Pare od ulaznica će se vraćati do 19. juna po jednostavnom principu: tamo gde ste kartu kupili – tamo ćete je i vratiti (Tickets, Zaokret, Felix Shop), a oni koji su kupili Early Bird karte će kontaktirati nas na isti način (preko instagrama). Ukoliko bude nekih problema, kontaktirajte nas porukom (u inbox) ili preko instagrama.
d r a m

Komentari