OMGcommerce prvi put u Beogradu!

Nakon četiri uspešne OMGcommerce konferencije u Zagrebu, poslovnotehnološki magazin Netokracija dovodi OMGcommerce brend u Beograd – 14. septembra u Domu omladine.

Konferencija je posvećena finansijama i trgovini iz ugla ’mobile-first’ korisnika i kompanija pred kojima je izazov da odgovore na potrebe ovog sektora.

Tema predstojećeg događaja jesu finansije i trgovina u mobilnom ekosistemu.

 

Učesnici OMGcommerce konferencije u Beogradu tako će imati priliku da čuju Gabrijela Ghitu iz Mastercarda koji će otvoriti događaj. Pored njega, tu su Tamara Rendulić (Societe Generale Srbija), Vuk Mirković (Tailor Fin), Ivan Grujović (SAP Hybirs), Zorana Milidrag (Sport Vision), Sandra Poprečica (LimundoFrad), Aleksandar Milosavljević (Mainstream), Ivana Drecun (MailPlus Adria) i mnogi drugi koji će sa publikom podeliti konkretna rešenja i savete za pokretanje i razvoj web prodavnice i za učinkovit email marketing, otkriti u kom pravcu se kreću domaće banke kada je digitalizacija u pitanju, koji su to traffic driver-i na digitalnom kanalima i još mnogo zanimljivih tema. Sa ciljem podizanja svesti o važnosti Internet trgovine, razvoja finansijskog sektora i ulaganja u digitalnu transformaciju, ali i zahvaljujući partnerima koji su podržali događaj, Netokracija Srbija postarala se da ulaznice za konferenciju OMGcommerce budu u potpunosti besplatne.

Ovde možete naći agendu kao i više informacija o samom događaju.

Komentari