ODLOŽENI PROGRAMI U DOMU OMLADINE BEOGRADA ZBOG TRODNEVNE ŽALOSTI

Dom omladine Beograda saopštava da zbog proglašenja trodnevne žalosti u Republici Srbiji, odlaže sve svoje programe planirane za 21, 22. i 23. maj 2014.

Poslednji dan Festivala evropskog filma, planiran za 21. maj biće održan u subotu, 24. maja.

Predstava “Namćor”, zakazana za 22. maj , odlaže se za utorak, 27. maj u 20 časova.

Koncert grupe “Laibach” planiran za 23. maj odlaže se za 14. jun

Datumi održavanja ostalih programa biće blagovremeno objavljeni.

Dom omladine Beograda, sa svim svojim ljudstvom i raspoloživim resursima, angažovao se od samog početka katastrofalnih poplava koje su zadesile Srbiju i pridružio naporima da se u najkraćem roku prikupi pomoć za sve ugrožene.

Podsećamo da je svakog dana od 10 do 20 časova, u centralnom holu Doma omladine Beograda (ulaz iz Dečanske), otvoren punkt za prikupljanje pomoći. Trenutno su najpotrebnija sredstva za ličnu higijenu, šampon protiv vašaka, asepsol i dezinfekciona sredstva, suva i konzervisana hrana, hrana za bebe, mleko u prahu, pelene… Sve prikupljene stvari i namirnice, u koordinaciji sa službama Grada Beograda, dostavljaju se ugroženim građanima.

U pripremi su humanitarni programi (koncerti, prodajne izložbe…) koje će Dom omladine Beograda realizovati u predstojećem periodu, sa namerom da se prikupe i novčana sredstva za ugrožene građane i saniranje štete.

Komentari