KRISTALI na Zidiću najavljuju koncert u DOB-u!

Bend Kristali, u sklopu priprema i zagrevanja za veliki beogradski koncert (17. oktobar, Dom omladine Beograda, sala Amerikana, organizacija RockSvirke) uz podršku bivših članova i dugogodišnjih prijatelja, odlučili su da za Beograđane održe kratak besplatni koncert na sceni “Zidić”, na Platou Milana Mladenovića ispred DOB-a u sredu, 15. oktobra u 13:00. Uz to, fanovi će moći da se druže i fotografišu sa članovima Kristala.

U petak, 17. oktobra od 21h, kultni pop/rok bend Kristali će održati veliki beogradski koncert povodom 20. godina rada (Dom omladine Beograda, sala Amerikana) uz podršku bivših članova i njihovih dugogodišnjih prijatelja.

Koncert je zamišljen kao presek celokupne karijere benda i na njemu će biti zastupljene pesme sa svih dosadašnjih izdanja, sa akcentom na prvi istoimeni album Kristali iz 1994. godine.

Do sada iza sebe imaju četiri studijska albuma: Kristali (1994), Dolina ljubavi (1997), Sve što dolazi (2001) i Samo bluz (2013) i jesan „live“ album – Live@Studio 6 (2004).

 

PROČITAJTE INTERVJU SA DEJANOM GVOZDENOM, FRONTMENOM KRISTALA.

 

 

Komentari