KONKURS ZA PRIJAVE FILMOVA NA 67. MARTOVSKI FESTIVAL

Odbor Festivala i Dom omladine Beograda obaveštavaju sve domaće produkcije i autore da je od 05. decembra 2019. do 20. februara 2020. rok za podnošenje prijava za selekciju domaćeg takmičarskog programa (dokumentarnog do 50 minuta, dokumentarnog preko 50 minuta, TV dokumentarnog, kratkog igranog, animiranog, eksperimentalnog filma i video arta) 67. BEOGRADSKOG FESTIVALA DOKUMENTARNOG I KRATKOMETRAŽNOG FILMA – MARTOVSKOG FESTIVALA.

 

Prijava za festival vrši se isključivo preko sajta: www.martovski.rs

Konkurs je otvoren i za autore i produkcije iz inostranstva, za selekciju međunarodnog takmičarskog programa u kategoriji za kratki igrani film.

Od ove godine uvodi se naknada za prijavu filmova (submission fee) u međunarodnoj selekciji, u iznosu od 10 evra. Uplaćen novac se ne vraća, bez obzira da li je film selektovan za prikazivanje na festivalu ili ne. Uplata se vrši na devizni račun Doma omladine Beograda, organizatora festvala. Bankarske instrukcije za uplatu predviđene naknade mogu se preuzeti u prijavnom formularu na sajtu www.martovski.rs. Svi uplatioci dobiće račun sa potvrdom o uplati novca. Tek po izvršenoj uplati filmovi će biti uzeti u razmatranje selekcione komisije.

Festival će se održati od 25.  do 29. marta 2020. u Domu omladine Beograda, a producenti ili autori selektovanih filmova biće obavešteni najkasnije do 15. marta 2020.

 

www.martovski.rs
info@martovski.rs
https://www.facebook.com/MartovskiFestival
https://twitter.com/MartovskiF
https://www.instagram.com/martovskifestival

 

Komentari