URBAN MUSE FESTIVAL 2022 URBAN MUSE FESTIVAL 2022

Ovogodišnje izdanje Urban Muse Festivala u 2 dana priređuje 10 bendova, 2 DJ-a i goste koji dolaze iz različitih krajeva Srbije.

U petak, 2. decembra i u subotu, 3. decembra u Domu omladine Beograda, sa početkom od 19 časova, publika će imati priliku da uživa u žanrovima znatno drugačijim od istoimene manifestacije održane u 2021. godini.

 

Ovogodišnje izdanje usmereno je ka zvucima grandža, alternativnog roka, stonera, alternativnog metala i sladža. Žanrovska fuzija biće obeležena melanholičnim manirima hip hopa i panka koje donose pojedini bendovi.

 

U petak, 2 decembra, nastupaju Restore (Zrenjanin) sa gošćom, Viktorijom Milošević, Tri Kapljice (Novi Sad) i Black Dot (Mladenovac) i dva beogradska benda, Stain i Sanitarium, dok je izbor muzike te večeri poveren DJ Stanku.

 

Subota, 3. decembar, u raspoloženju je muzike koju izvode Monolith (Novi Sad), Zyrion (Kragujevac), Northern Revival (Novi Sad) i Stvor i  X-Machine iz Beograda, a muziku između nastupa i tokom afterpartija bira DJ Oggy.

Pored Viktorije Milošević, gosti festivala će biti i DJ Nicoda i DJ Feddy Kan.

Tradicionalno, i ovogodišnje izdanje je u inovativnom maniru koje je postalo karakteristično za Urban Muse Festival, te umesto kartonskih, publika dobija numerisane i posebno dizajnirane bedževe-ulaznice. Za jedan festivalski dan cena ulaznice je 700 RSD, dok dvodnevna ulaznica iznosi 1200 RSD.

 

U oba festivalska dana, nastupi počinju u 19 i završavaju se u 23 časa u Klubu Doma omladine Beograda.

Komentari