Road 2 Fresh Island presented by Just Classix

Just Classix vas poziva na oficijalni beogradski parti Fresh Island Festivala. Pokrenut u 2012, New Yorker Fresh Island Festival se odmah nametnuo kao jedna od najboljih evropskih letnjih destinacija za one koji žele da uživaju u spoju lepog vremena, mora i eksluzivnih Hip-Hop & Rnb koncerata. Lociran na prelepoj plaži Zrće na ostrvu Pag, New Yorker Fresh Island je festival koji je ugostio najveća svetska Hip-Hop imena kao što su Nas, Krs One, Asap Rocky, Iggy Azalea, Eve, Tony Touch i mnogi drugi.

U okviru kampanje za ovogodišnji festival New Yorker Fresh Island u saradnji sa Just Classixom organizuje veliki Hip-Hop koncert u Dom omladine Beograda na kom će zajedno nastupiti reperi iz Beograda i Zagreba. U goste nam dolazi legendarna postava Blackouta (Blackouthiphop.com) koju čine General Woo, MARIN IVANOVIĆ STOKA, Bizzo Brigante i “DJ Phat Phillie“.

Podrška kolegama iz Zagreba biće beogradski reperi Gru, VIP Demian i Ikac, Bege Fank (Lou Benny), MAXONI, Kurtoazija, DJ Architect, kao i grupa Triumph Pancevo i DJ Don Dado (Minhen, Nemačka).

Za sve posetioce ovog koncerta obezbeđeni su paketi ulaznica za Fresh Island Festival po promotivnoj ceni kao i mnoga druga iznenađenja.

Koncert se održava 26.04. sa početkom u 20č u Domu omladine Beograda, sala Amerikana.

Za više informacija: www.facebook.com/justclassix

 https://www.facebook.com/events/1464092457141617/

Komentari