MONDAY BLUES #49: The Gamblers MONDAY BLUES #49: The Gamblers

MONDAY BLUES, serijal low-noise bluz koncerata u organizaciji Doma omladine Beograda, prešao je dug put od svog premijernog predstavljanja publici u maju 2017. godine. Tokom desetina nastupa u centralnom holu i na Zidiću DOB-a, nastupili su brojni domaći bluz izvođači. Ovog ponedeljka  u Centralnom holu DOB nastupiće sastav The Gamblers.

 

The Gamblers je bluz bend sa sedištem u Sremskoj Mitrovici koji izvodi moderne interpretacije roots, soul i rock’n’roll muzike koja se bazira na tradiciji izvornog bluza, kao i modernog jump i electric bluza…

Kombinujući razne stilove, The Gamblers uspešno dodiruju svaki aspekt klasične američke muzike, ali sa svežinom koja je uzbuđuje i pomera.
Petočlani bend nastupio je na brojnim prestižnim muzičkim festivalima i događajima u Srbiji i bivšim jugoslovenskim republikama i Evropi, a takođe i kao predgrupa neprevaziđenog Johnnija Wintera u Domu omladine Beograda kao i ‘headlineri’ na UMAGO BLUES-u (zajedno sa Laurence Jonesom i Ian Siegalom).

Nastupaju i kao blues duo (Marin i Stanley) u specijalnim prilikama.

Članovi:
Marin Balenović (vokal, gitara), Aleksandar Stanulović Stanley (gitara, prateći vokal), Željko Bacalo (bas), Goran Nedić (saksofon), Rade Krivokuća (bubanj).

www.gamblers.in.rs
www.facebook.com/gamblersm

Pozivamo sve ljubitelje muzike na ugodno druženje ponedeljkom uveče – dođite u Dom omladine i postanite deo ovog unikatnog MONDAY BLUES iskustva!

 

***************

Dom omladine Beograda sprovodi sve mere propisane od strane nadležnih organa, u cilju suzbijanja cirkulacije koronavirusa. Nošenje zaštitne maske je obavezno na programima DOB, u prostoru postoje dezo-barijere i sredstva za dezinfekciju ruku, vodi se računa o fizičkoj distanci i maksimalnom broju posetilaca u skladu sa propisima. Molimo publiku da bude odgovorna prema sebi i drugima, te da se pridržava propisanih mera.

Komentari