LONG NIGHT FESTIVAL

Koncertna agencija Long Play odlučila je da deset godina uspešnog poslovanja proslavi organizovanjem svog prvog festivala nazvanog simbolično “Long Night”, koji će biti održan u subotu uveče 26. marta u Domu omladine Beograda uz nastupe 12 domaćih i regionalnih izvođača na čak tri bine, odnosno u tri dvorane.

Karte su u prodaji na Blagajni DOB, i preko mreža Kardservisa, Tiketservisa i Eventima, po ceni od 1.800 dinara za pojedinačnu, odnosno 3.000 za kartu za dvoje.

U velikoj dvorani DOB nalaziće se primereno nazvana “Pozornica” na kojoj će nastupiti redom – alternativna atrakcija koja mnogo obećava Autogeni trening iz Podgorice/Nikšića, veliko regionalno ime u nastajanju Letu štuke iz Sarajeva, Rundek Cargo trio (naziv sve govori) i za kraj u sitne noćne sate beogradski veterani mraka Block Out.

Festival “Long Night” imaće i “Binu”, u malo manjoj sali “Amerikana”, gde vas očekuju Familijini naslednici The Dibidus, zagrebački pop eklektičari Pips, Chips & Videoclips, vlasnik “Montevideo, Bog te video” hita slovenački Balkanac Magnifico i naravno – Svjetski Mega Car Rambo Amadeus!

Naš festival pripremio je i program u trećoj dvorani DOB-a, Klubu Doma omladine, gde će se nalaziti “Stejdž”, pravo mesto za svirku novih nada iz Novog Sada koji se odazivaju na ime Nova, a sledi ršum sa makedonskim ska-pankerima Superhiks, zatim povratnički nastup legendarnog benda iz St. Pazove 16x8x23x (da, da, to su ljudi odgovorni za “Miloša Šestića” i “Kifle s džemom”!) i na kraju stiže apokaliptični etno-rege-dab Sopot iz Banja Luke.

Više informacija o izvođačima na sajtu  www.longplay.rs

Program:

Velika sala – Subota, 26.  mart, 21:00
Rundek Cargo Trio
Block Out
Letu Stuke
Autogeni Trening

Amerikana –  Subota, 26.  mart, 21:00
Rambo Amadeus
Pips Chips&VideoClips
Magnifico
Dibidus

Klub Doma omladine –  Subota, 26.  mart, 21:00
Superhiks
16 x8x 23
Sopot
Nova

Komentari