Koncert: ZEMLJA GRUVA

“Zemlja gruva!” , trenutno jedan od najperspektivnijih bendova na muzičkoj sceni,  je za relativno kratko vreme stala rame uz rame sa najuticajnijim srpskim i regionalnim muzičarima.

Zbog velikog interesovanj publike, tačno u ponoć još jedan koncert Zemlje gruva! Karte za koncert od 21h su rasprodate, karte za ponoćni koncert su u prodaji na Blagajni DOB, po ceni od 500 dinara.

1. maja 2010 god. “Zemlja gruva!” objavljuje svoj debi album “WTF is gruvlend?” i postavlja ga za besplatno preuzimanje putem svog website-a gruvlend.net  koji beleži preko 25.000 preuzimanja, dok je na zvaničnom Youtube kanalu broj poseta je odavno premašio pola miliona.

Od tada je prošlo tačno godinu dana, a za to vreme je Zemlja Gruva porasla i trenutno Gruvlend muzička porodica ima oko 15 stalnih članova koji će se, uz brojne gostujuće prijatelje plesača i muzičare, pojaviti 14. maja na bini velike sale Doma omladine Beograda.

Pored zapaženih nastupa na Beoviziji 2008. i 2009. godine, osvajanja Oskara popularnosti u kategoriji „Novi zvuk” za 2010 godinu, popularnost i kvalitet muzike „Zemlje gruva!“ dokazani su osvajanjem nagrade za Hit godine Pop mašine radija B92 i nagrade za Najbolji album godine po mišljenju čitalaca muzičkog portala Popboks.  
 
Više o bendu:
Zvanični website – http://gruvlend.net/
Facebook fanpage – http://www.facebook.com/zemljagruva

Komentari