Koncert: TI

Beograđani i gosti prestonice proslaviće zajedno sa grupom Ti petogodišnjicu rada! Ulaznice po ceni od 500 dinara dostupne su na svim Eventim prodajnim mestima i na blagajni Doma omladine Beograda.
 
Ti su nastali kao odgovor na čestu nemaštovitost i predvidljivost rok scene. Nadovezujući se na rad talentovane grupe Petrol, koja joj prethodi, oni su u naš rokenrol rečnik uneli pojmove neopsihodelije, inspirisane zvukom ranih Velvet Underground.

Da stvar bude originalnija pobrinuli su se dodajući plesne elemente, što je doprinelo da njihov autentičan gitarski zvuk bude moderan i iznad svega opasno zavodljiv. Ono po čemu su postali poznati posle dva albuma i niza spotova, svakako su izuzetne pesme, mahom ljubavne, zaraznih melodija i pamtljivih refrena, koje na nezaboravan način boje stvarnost toplinom ličnog doživljaja.
 
Ovaj duo koji je već ostavio dubok trag na našoj alternativnoj rok sceni, čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski, i ovom prilikom kažu:
 
,,Radujemo se susretu sa publikom u Domu omladine! Proslavljamo prvu petogodišnjicu rada grupe Ti, a svi koji se sa nama budu družili u sali Amerikana biće prvi i u prilici da čuju deo novog EP-ja kog već uveliko pripremamo. EP “Srce udara” za naš peti rođendan, a Beograđanima dovodimo i Turiste”, zagonetno nagoveštavaju brojna iznenađenja koja grupa Ti priprema za svoj najveći beogradski koncert do sada.

 

 

 

Za predgrupu Turisti, potpuno novu postavu koja će biti premijerno predstavljena te večeri, za sada se jedino zna da joj okosnicu čini muzičar poznat iz drugih grupa, da su dinamični i maštoviti, te da će na scenu Doma omladine doneti inteligentnu i provokativnu zabavu.

 

 

 

Mi, Ti i Turisti u Domu omladine Beograda 9. decembra, sa početkom u 21:00.

Komentari