Koncert: The Exploited

Zbog proglašenja trodnevne žalosti u Republici Srbiji, nakon tragedije koja se dogodila u OŠ “Vladislav Ribnikar”, koncert je odložen za utorak 09. maj. Sve ulaznice kupljene za nedeljni koncert važe za utorak, a svi koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu ulaznice mogu da vrate na mestima gde su ih kupili, do utorka 09. maja u podne.

 

MM Concerts i Serbian Hellbangers  ponosno predstavljaju THE EXPLOITED: Wattie i ekipa vraćaju pank u Beograd!

Jedni od poslednjih čuvara iskrenog pank duha, istrajni borci za pravdu i istinu, kreatori bezkompromisnog buntovničkog stava. Svoj put su započeli 1979. godine da bi nakon nekoliko demo snimaka 1981. godine izbacili album prvenac Punk’s Not Dead koji je udario temelje novog talasa pank zvuka i na taj način pravcu pa i celom pokretu dao novi vetar u leđa.

The Exploited su kroz karijeru doživele brojne turbulentne uspone i padove i zbog svog tvrdog stava često bili na meti štampe, političara i establišmenta. Međutim, ništa nije moglo da ućutka buntovnike iz Edinburga i njihova priča traje već dugih 37 godina, a danas ih pored pank fanova širom sveta identično cene i poklonici metal, harkor kao i rok zvuka.

Ulaznice:

– pretprodaja 2.500din

– na dan koncerta 3.000din

Direktan link za onlajn prodaju

 

 

Komentari