Koncert: TEOFILOVIĆI & THE QUIET MEN Концерт: ТЕОФИЛОВИЋИ & THE QUIET MEN

Ukoliko ste ljubitelji tradicionalne srpske, irske i keltske muzike, ovo je događaj za vas – Braća Teofilović i The Quiet Men ukrstiće glasove na a kapela koncertu u Velikoj sali Doma omladine 14. marta u 20 časova, u okviru Beogradskog irskog festivala.

Teofilovići obeležavaju 30 godina postojanja serijom nastupa sa muzičkim gostima iz inostranstva – prvi je iniciran pozivom Beogradskog irskog festivala, kada im gostuju Džon MekGlin i Ričard Bojl iz irskog sastava The Quiet Men.

Nakon letnje turneje po Poljskoj, Nemačkoj i regionu, ovo će im biti prva koncertna promocija nedavno objavljenog albuma „Element“.

Braća Teofilović – foto: Nebojša Babić

Ričard Bojl i Džon MekGlin nastupaju zajedno još od 1992.godine, kao deo čuvenog vokalnog ansambla Anuna. Sa 22 objavljena albuma, svetskim turnejama i saradnjom sa poznatim  muzičarima kao što su Sting, Hozier, Elvis Kostelo, Šinejd O’Konor i Beri Manilou, Džon i Ričard su zvezde u svom rangu u čijim nastupima su uživali Džordž Kluni, Penelopa Kruz, Pol Enka, Kolin Farel, Bono, Coldplay, Bil Gejts i Gvinet Paltrou.

Džon MekGlin – foto: Olga Kuzmenko

U dogovoru sa Braćom Teofilović, The Quiet Men će ravnopravno deliti binu sa svojim domaćinima, pa ćemo pored tradicionalnih srpskih numera moći da uživamo i u irskim klasicima „She Moved Through The Fair“, „Down By The Salley Gardens“, „The Auld Triangle“ i „The Rocky Road To Dublin“.

Ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i onlajn.

Komentari