Koncert: TBF

Saopštenje organizatora: Draga publiko, zbog tragičnih događaja odlažemo koncert najavljen za 25.maj u Domu omladine Beograda. Novi termin koncerta je 29. septembar. Zahvaljujemo svima koji su kupili ulaznice i obaveštavamo vas da ulaznice važe i za novi termin koncerta. Svi koji žele da izvrše povrat novca za kupljene ulaznice, to mogu učiniti na mestu kupovine ulaznice ili sistemu www.tickets.rs i www.gigstix.com.

Kultni splitski hip-hoperi The Beat Fleet poznatiji kao TBF s veseljem vam najavljuju unplugged koncerte koji će se održavati po gradovima regije. Turneja je krenula iz Zagreba i Tvornice kulture gde je 03. marta održan prvi u nizu koncerata, a nakon toga 04. marta u Rijeci, u punom Pogonu kulture! U njihovom jedinstvenom zvuku koji se predstavlja u novoj, unplugged verziji, uživaće i svi koji dođu u Dom omladine Beograda!

Godine njihovog muzičkog delovanja, obeležene su hitovima koji na poetičan, harmoničan i jednostavan, ali uvek inovativan način komentarišu društvenu svakodnevicu ili donose intimne priče u čijim motivima se prepoznaju mnogi. Generacije mladih odrastale su na njihovim pesmama, čiji stihovi su čak ušli u govor našeg podneblja poput uzrečica „Moja mater te traži“ ili „Ništa mi neće ovi dan pokvarit“.

Nakon godina muzičkog delovanja, slušali smo ih u standardnom koncertnom obliku, došao je trenutak i za nove načine zajedničkog uživanja u muzici poput unplugged koncerata. Takva druženja donose osećaj uživanja u muzici na dublji, emotivniji i rafiniraniji način, te daju novu perspektivu pogleda na bogato stvaralaštvo TBF-a.

“Dragi naši, nakon dugogodišnjeg  koncertnog udaranja uzduž i poprijeko, zaželjeli smo se promjene i opuštenijih i intimnijih koncerata, tako da smo se odlučili, ponovo, nakon 12 godina, odraditi niz unpluged svirki. Prearanžirali smo pjesme koje ste već mogli čuti u toj varijanti i proširili listu pjesama koje su nastale nakon prve unplugged turneje. Prezadovoljni smo kako to zvuči i s uzbuđenjem očekujemo to podijeliti s vama. Vidimo se i slušamo uskoro!”, kaže TBF ekipa!

Feel-good melodični zvuk u kombinaciji sa stavom i idejom slobode i/ili ličnom te društvenom pravdom, njihovo je najmoćnije oružje kojim osvajaju publiku. Druženje s TBF-om je sjajno koncertno iskustvo u kojem ćete uživati kako u muzici i stihovima, tako i u energiji zajedništva ovog hip-hoperskog kolektiva!

Ulazice u predprodaji u sistemu i na prodajnim mestima Gigstix i Tickets.rs.
Broj ulaznica je ograničen.

Komentari