Koncert: TAM

Talentovana kantautorka tam će u subotu 03. decembra nastupiti u Domu omladine Beograda, gde će održati prvi solo nastup nakon ovogodišnje, veoma uspešne klupske i festivalske sezone. Tokom proleća, leta i jeseni, tam je imala bezbroj nastupa, od intimnih klupskih gigova do velikih festivalskih bina – među kojima je i veliki nastup na ovogodišnjem EuroPride-u u Beogradu. Tokom novembra tam je fanove obradovala novim singlom imena „rizik“!

tam je ovog leta je obradovala fanove numerom pod nazivom „pogana“ – energičnom trakom koja je posvećena svim moćnim ženama, njihovom seksipilu i nezavisnosti, dok je prošle godine zavela slušaoce pesmom „Žad“, letnjim hitom koji je nastao u kolaboraciji sa trep sastavom Zicer Inc.. Posebna i uvek dosledna sebi, tam se trudi da svakim novim izdanjem publici pruži iskrene emocije, svežu energiju i muziku koja pokreće, a brojni koncerti širom regiona govore da je u tome uspešna i da publika uživa u njenom radu. Ona je ove godine, između ostalih, nastupala i na prestižnom EXIT festivalu na kom je uživo izvodila numere sa debitantskog EP izdanja „refleksija“, kao i pomenutie single „pogana“ i „rizik“.

Na singlovima „sve dalje“, „na holdu“, „brži od svega“, „infierno“ i „aj ćao“ radila je uglavnom sa bliskim saradnicima – Zicer Inc.: Mihajlom Đorovićem i Nikolom Stanojevićem; zatim Fantomom, mirdom, pocket palmom… Ista ekipa zadužena je i za prvi EP „refleksija“, sa koga su se posedbno izdvojile numere „usne uz rebra (na na na)“ i „ne pričaj o nama“.

Podjednaku pažnju tam usmerava na vizuelni identitet, te do sada donosi spotove za gotovo svaki od singlova na kojima ponovo sarađuje sa proverenom ekipom, sa težnjom da za video budu zaduženi saradnici koji senzibilitetom i vizijom najbolje odgovaraju datom izdanju.

U februaru 2020. godine nakon potpisivanja za Universal Music Serbia, Tamara Popović – kako je njeno puno ime, u kontinuitetu niže singlove kojima istražuje svoje mesto u pop muzici, upotpunjenoj zvucima drugih aktuelnih žanrova. Sve dolazi kao rezultat njenog odrastanja u izvođačkim umetnostima i neprekidnog konzumiranja gotovo svih žanrova.

 

Ulaznice se mogu kupiti na linku OVDE!

Komentari