Koncert: SUICIDAL ANGELS

Organizacija: Serbian Hellbangers uz podršku Doma omladine Beograda
CONQUERING EUROPE TOUR PART II – OUT FOR BLOOD!

Nakon više neuspelih pokušaja da se ovaj sjajan bend ponovo dovede na domaći teren, konačno zakazujemo susret svim thrasherimaSUICIDAL ANGELS, nemilosrdna Thrash Metal formacija iz Grčke stiže da osvoji Beograd.

Negde na samom početku svoje karijere momci su se obreli u Srbiji kao podrška legendama iz Rotting Christ i još tada su ostavili sjajan utisak na sve prisutne. Međutim, danas su SUICIDAL ANGELS ozbiljan, jak bend koji bukvalno hara svetskom scenom i bez kojih se više ne može ni zamisliti neki kvalitetan Metal festival.

Bend i dalje promoviše svoj aktuelan studijski album “Divide and Conquer” objavljen početkom 2014. godine za Nuclear Blast Records.
Desetak dana pred dolazak ikona Thrash Metal zvuka Overkill, biće ovo sjajna uvertira i zagrevanje za sve!

Isto veče nastupiće i Thrash, Hard Core, Crossover maskirana atrakcija iz Švedske DR. LIVING DEAD. Odlična kombinacija dinamičnih stilova upotpunjena sa maskiranom mistikom članova čini ovaj bend uvek vrlo rado viđenim gostima svih klubova i festivala širom scene.

Da cela priča bude zaokružena potrudiće se ANGELUS APATRIDA iz Španije. Thrash Metal bend koji iza sebe ima nekoliko studijskih albuma dok će njihov novi material biti objavljen za Century Media Records u januaru 2015. godine. Kao i TOXIC WALTZ, još jedna Thrash Metal divizija iz Nemačke.

ULAZNICE.
U pretprodaji 1200 dinara, na dan koncerta 1600 dinara.

https://www.facebook.com/events/487118971430090

SUICIDAL ANGELS:
www.suicidalangels.com
www.facebook.com/SuicidalAngels

DR. LIVING DEAD:
www.deathfuckingthrash.se
www.facebook.com/drlivingdeadofficial

ANGELUS APATRIDA:
www.angelusapatrida.com
www.facebook.com/angelusapatrida

TOXIC WALTZ:
www.facebook.com/ToxicWaltzofficial

Komentari