Koncert: STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ

Cena ulaznice u pretprodaji: 500 dinara.
Straight Mickey And The Boyz su najtalentovanijih novi rok band u Srbiji. Dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara iz Beograda, svoje uticaje iz raznih stilova roka stisnula je u prepoznatljiv i karaktera pun izraz.

Sastav se poslednjih godina nametnuo na srpskoj alternativnoj sceni i pobrao puno simpatija publike – u pitanju je dinamičan trio sjajnih mladih muzičara iz Beograda, koji je već renomiran kao izuzetna koncertna atrakcija. Stilove i žanrove, poput hard roka, panka, hard kora, garažnog roka, fanka pa čak i avant džeza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris na dobar duh Beograda, i uvek bukti od progresivnih muzickih zamisli i žestoke energije. U kratko vreme od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rok tornado Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti u živo.

Pozivamo vas na ekskluzivnu koncertnu premijeru dugoočekivanog debi albuma “Straight Mickey And The Boyz”, posle koje ništa više neće biti isto u vašim ušima i nogama!

Album download: https://straightmickeyandtheboyz.bandcamp.com/releasesKomentari