Koncert: Strah od Džeki Čena, Tolja, Belo u boji

Ulaznice su u prodaji preko EVENTIM mreže. Cena: 350 dinara u pretprodaji, na dan koncerta 500 dinara.

Strah od Džeki Čena je izuzetno svež i zanimljiv bend iz Gornjeg Milanovca. Srpskoj publici su se predstavili kroz Beogradski demo festival 2014. godine na kojem su i pobedili. Od tada samo nižu uspehe i pune prostore u kojima sviraju.

Nastupili su na Beer festu, Lake festu u Nikšiću, uzeli učešće u kultnom maskenbalu Kluba studenata tehnike i na još pregršt festivala širom Srbije kao predgrupe mnogim starijim kolegama. Nedavno su za Vaskršnje praznike oduvali publiku u rodnom gradu nastupajući rame uz rame sa beogradskim Organizmom i sugrađanima Belo u boji. Tom prilikom su predstavili svoj album prvenac jednostavno nazvan „Strah od Džeki Čena“. Žanrovski nisu određeni. Prate svoje srce i u njihovim pesmama čućete i grandž i pop i hard rok…

Bend čine Andrija Jovanović – bubanj, Jovan Dmitrović – bas gitara, Stefan Dimitrijević – gitara, Marko Pavlović – gitara i Marko Božović – vokal.

U Dom omladine Beograda stižu da ispromovišu svoj album prvenac koji su izdali za Felix records, a producirao ga je Srđan BrankovićAlogija.

YouTube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCWmoS81Cwyd9jxB6QNj7fhQ
FB PAGE: https://www.facebook.com/strahodzekicena

 

Anatolij Šimpraga Tolja je kantautor i slobodno možemo reći, zvezda u usponu. Poznati beogradski klupski svirač kojeg podjednako dobro poznaje i publika regiona. U pripremi je svog prvog solo albuma, na koncertu će izvesti svoje autorske pesme. Poznat po svom radu u bendovima Razdor, Kapodimakina,… Publici Doma omladine Beograda će se predstaviti u svom najboljem izdanju – glas i gitara i puno jakih emocija.
Poslušajte njegovu autorsku pesmu na: https://www.youtube.com/watch?v=gE5HElMFrK0

Bend Belo u Boji počinje sa autorskim radom 2015. godine. Do sada su radili na izdavanju svog prvog EP-a, ’’Sjaj sa druge strane večnosti’’. Sviraju alternativni rokenrol, sa raznim primesama. Nastupali su više puta u svom matičnom gradu, i na par svirki u Kragujevcu, Zaječaru, Leskovcu, Čačku, Beogradu, Kraljevu, Mladenovcu…

Pobeda na mini gitarijadi u Čačku povodom Zaječarske gitarijade predstavlja njihov prvi takmičarski uspeh. Učestvovali su na polufinalnoj večeri „50. Zaječarske gitarijade“. Nedugo posle su učestvovali i pobedili na Leskovačkoj gitarijadi, gde su proglašen za najbolji bend od strane stručnog žirija. Snimili su live session u produkciji „dbox session“.
Takođe osvajaju i 2. mesto na Bass player festivalu u Mladenovcu. Učesnici su  9. World Music Festivala u Gornjem Milanovcu.

– Pobednici Čačanske Mini gitarijade 2016.

– Pobednici Leskovačke gitarijade 2016.

– Učesnici Zaječarske gitarijade 2016.

YouTube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCYTfumG6zW9JzwPcnIikxjw
FB PAGE: https://www.facebook.com/belouboji

 

Komentari