Koncert: SOLSTAFIR + Myrkur

Organizacija: MH Concerts & Serbian Hellbangers
Ulaznice u prodaji od 28. jula: prvih 50 ulaznica 1.600 din; pretprodaja 2.000 din; na dan koncerta 2.500 din. Prodajna mesta: Eventim, Felix, Mungos.

Priča Solstafira počela je 1995. godine kada je bend startovao svoje putovanje u underground black metal krugovima u kojima je obitavao narednu deceniju i ozbiljno krčio svoj put ka sve široj bazi fanova.

Pravi proboj na međunarodnu muzičku scenu dešava se 2009. godine nakon izlaska albuma Kold koji ih gotovo preko noći lansira u najjače metal časopise, kao i radio i TV stanice širom sveta. U narednim koracima bend suvereno kreira svoj upečatljiv i originalan stil te danas sa najnovijim albumom Berdreyminn bez i malo ustručavanja možemo slobodno reći stoji rame uz rame sa najcenjenijim i najjačim imenima današnje post rock / metal scene.

Nakon više godina pokušavanja i iščekivanja, konačno sa velikim zadovoljstvom možemo najaviti dolazak islandskih vukova u Srbiju!

Kao specijalni gosti iste večeri će nastupiti i danski atmosferični black metal bend Myrkur koji je od samog nastanka privukao veliku pažnju kako fanova tako i medija, ali i izazvao mnogo kontraverzi zbog svog neobičnog i drugačijeg pristupa black metal zvuku. Bend je nastao, i dalje zvanično postoji kao solo projekat, dok žive nastupe izvodi sa kompletnom postavom. U Beogradu Myrkur će nam predstaviti novi album Maredit koji će se u prodaji pojaviti u septembru ove godine.  

Event: https://www.facebook.com/events/834741813355997/

SOLSTAFIR
http://solstafir.net/
https://www.facebook.com/solstafirice/

video: https://www.youtube.com/watch?v=QX0UaXd4Yis

MYRKUR
https://www.myrkurmusic.com/
https://www.facebook.com/myrkurmyrkur/

video: https://www.youtube.com/watch?v=LaX-xAhTIcY

Komentari