Koncert: SMOKE’N’SOUL

Metropolis Music s ponosom predstavlja koncert i promociju ploče “Soul Infected” beogradskog rege sastava “SMOKE’N’SOUL” koji će se održati u subotu 23. decembra u Domu omladine Beograda, s početkom u 21č! Cena ulaznice: 400 dinara u pretprodaji, 500 dinara na dan koncerta.
Bend Smoke’n’Soul je već punih trinaest godina jedan od najautentičnijih predstavnika domaće muzičke scene, koji se bavi stvaranjem i izvođenjem originalnih autorskih rege pesama u kojima je prisutan uticaj rootsa, dub­a, dancehall­a, funk­a i srodnih pravaca.

Sastav je više puta nagrađivan. Jedna od nagrada je proglašenje od strane MINISTARSTVA KULTURE REPUBLIKE SRBIJE, DOMA OMLADINE BEOGRADA i stručnog žirija za najbolji demo bend Srbije za 2003. godinu u konkurenciji od preko 300 bendova iz cele države.

Višegodišnji nastupi po festivalima (EXIT, SOČA RIVER SPLASH, ISTRA in REGGAE, REFRESH, TRENCHTOWN, REGGAE SERBIA FEST, BABEL FESTIVAL, VRAČAR ROCKS…), kako na prostorima naše države tako i u inostranstvu (Slovenija, Crna Gora, Hrvatska, Mađarska…) i saradnja sa stranim izvođačima (Julian Marley, Prince Alla, Wenti Wadada...) čine bend zvaničnim predstavnikom domaće scene na inostranim prostorima.

“SMOKE’N’SOUL” čine osam afirmisanih muzičara od kojih su njih nekoliko takođe članovi poznatih domaćih sastava kao što su SOULCRAFT, JIMI 3B 666 BLUES BAND, ORGANIC TOY

Članovi benda “SMOKE’N’SOUL”:
Miloš Iković– vokal,ritam gitara,flauta,perkusije
Vladimir Krkljuš– vokal,bubnjevi
Damjan Ćirilović – prateći vokal, bas gitara
Nebojša Potkonjak – prateći vokal,truba
Nikola Petrović – trombon
Dragan Tasić – truba
Rade Martinović – klavijature
Vladimir Tomić – prateci vokal,solo gitara

Komentari