Koncert: SBP4

Ulaznice možete kupiti OVDE.

Bend SBP4, čije ime na ruskom predstavlja skraćenicu od „Najveći prost broj“, je tokom 15 godina postao indie miljenik u baltičkim zemljama, Evropi, Aziji i Južnoj Africi.

 

Elektronska muzika puna gruva, energije i snage, ali u kojoj ima i gličeva i nepravilnosti, bez jednostavnih ritmova ili zvučnih šablona. Konceptualna odiseja koji uranja u mnoge žanrove. Koloritni kolaž ritmova hip-hop brejkova, fank gitara, disko baseva, ženskih pratećih vokala, psihodeličnih prelaza — sve je to festival neposlušnosti.

Ovo je muzika ljudi koji pate, za ljude koji pate.

Bend će na koncertu u Domu omladine Beograda predstaviti svoj novi album “There is nothing left”. Po prvi put publika će moći uživo da čuje većinu novih pesama, kao i neke od starih numera ovog benda, koje retko izvode.

„… uz svo bogatstvo izbora, ovo se čini najboljim albumom benda“ (Aleksandar Gorbačov, New Music channel)

„… najbolji snimak jeseni za one koji žele da govore o tome šta se dešava“ (Sofja Vorobjova, Meduza)

„Najmoćniji album na ruskom u 2022. godini“ (Nikolaj Grunin, Signs of Life channel)

„Album There is nothing left, dodaje nešto vašem životu i komunicira sa vama, bez obzira gde ste sada i koliko se vaš život promenio 2022.“ (The Flow)

„Najvažnije u vezi sa albumom There is nothing left je to što nam pomaže da nekako preživimo bol nastao zbog gubitka prošlosti“ (Nikolaj Ovčinikov, The Village)

 

 

 

 

 

Komentari