Koncert: Sara Džesika Panker

Sara Džesika Panker je ove godine odlučila da po prvi put proslavi svoj četvrti rođendan sa vama i to baš u Domu omladine u Beogradu, zato se skupite u što većem broju i dođite u subotu 22.04. u Klub Doma omladine da ga zajedno proslavimo sa našim ortacima Jatacima, TDM-om i Ukratko Štefom! Poklone primamo pre i posle svirke, svećice duvate vi!

Žurka počinje tačno u 20:30, zato se pojavite na vreme!
Ulaz iz Makedonske.
Karte vas čekaju na ulazu.
Upad 500 kinti.
Jataci
Pank rok / metal bend iz Beograda, osnovan 2016. godine. Širok spektar tema koje prožimaju pesme obojene humorom, glavni su cilj od prvog dana. Album prvenac, objavljen 2021. godine, provokativnog naziva “Je*eno sr*nje! Je*eno sve!“, ime je dobio iz revolta prema stanju u kome se nalazila čitava planeta u to doba.
Novi EP pod nazivom “Mi smo Jataci”, uskoro će ugledati svetlost dana!
Bend čine :
Mlađa – vokal
Nebojša – gitara
Ljube – bas
Ajkula – bubanj
Ukratko Štef
Pank/ska bend iz Pančeva. Postoji od 2011.godine. Objavili smo jedan album 2017. godine.
Svirali smo sa bendovima kao što su Irish Stew, Po Kratkom Postupku, Direct Drive, Skadrila, Goatmare & The Hellspades, Plush Fish, The Dead President itd.
Avgusta 2022. godine, svirali smo u finalu Zaječarske gitarijade.
Za sada najuspešniji singl objavljen je u martu 2022. za pesmu “Ne mogu da odem”
Bend čine Mladen Kurilj (vokal), Dejan Grozdanovski (gitara) Marko Telišman (gitara), Jovan Lazić (bubanj) i Dušan Stojić (bas), pre nekoliko meseci ubacili smo pojačanja u vidu saksofoniste i trubača.
(Tri debela miša) je pank-rok sastav iz Beograda. Čine ga tri prijatelja, kojima je bilo krajnje vreme da naprave zajedno bend, jer se druže i vole sto godina, a uz to sviraju po bendovim trista godina. Pošto im je muzika nužnost, pa i terapija, pesme su im brze, energične, kao ljubav i život, o kojima najčešće pevaju, pa se može reći da zapravo sviraju autentični love core. Ako ih čujete i vidite, sigurno će vam biti zabavno i đuskaćete. Melodija i ritam će vas voditi. Objavili su jedan DIY album pod nazivom “Ljubav je…” trenutno dostupan na kaseti, CD-u i onlajn, naravno. Želja im je da sviraju zauvek, te su koncertno sve aktivniji, a imali su i jednu evropsku turneju!

Komentari