Koncert: Šajzerbiterlemon

Beogradski garaž-pank trio Šajzerbiterlemon vas poziva na koncertnu promociju debitantskog albuma/LP-a u klubu Doma omladine Beograda!
Album “Iza naših zidova” formirao se tokom poslednje 2 godine, snimljen je u studiju Digimedija, a izdat je za izdavačku kuću Geenger records. Prethode mu dva singla, “O idolima” i “Sneg”, a čitav album će biti objavljen 10. maja 2019.

Bend poručuje: Album “Iza naših zidova” je jedan talas sirove energije u koji je utkano sve ono najiskrenije i najdublje iz nas, sve ono što ne umemo da iskažemo nikako drugačije nego ovako. Sad je vreme da to krunišemo svirkom u rodnom nam gradu i napravimo feštu koja će se dugo pamtiti. Biće luđe nego ikad. Vidimo se!

“Ima tih nekih bendova koji se s vremena na vreme pojave u moru sličnih/generičkih/istih i jednostavno uspeju u onome što će mnogi svrstati u red izmišljanja tople vode, ipak, voda ovih momaka i cure je nešto toplija i premda su uzori i uticaji neizostavna stvar u današnjem rokenrolu, njihov način i pristup nije pusta mimikrija nego krvožedni ugriz do kosti preko vena i krvi.” – Mihael Pinter

 

Komentari