Koncert: ROSSOMAHAAR + Carnival of Flesh

Ulaznice su u prodaji preko EVENTIM mreže, po ceni od 800 dinara u pretprodaji, 1000 dinara na dan koncerta.

Jedan od najznačajnijih ruskih black metal bendova ROSSOMAHAAR nastupiće premijerno u Beogradu, 5. februara 2018. godine u Klubu Doma omladine Beograda. Kao domaća podrška nastupiće beogradski sympho black metalci Carnival of Flesh.

Bend Rossomahaar osnovan je 1995. godine. Zahvaljujući svom jedinstvenom stilu za relativno kratko vreme su uspeli da budu prepoznati i van granica svoje zemlje. Iza sebe imaju 4 studijska albuma, a poslednji album “The Reign of Terror” objavljen je 2010. godine. Članovi ovog sastava sviraju i u bendu Arkona – jednom od najvećih metal bendova iz Rusije i miljenika domaće publike. Nakon ogromnog uspeha koji je ostvarila Arkona i brojnih turneja, bend Rossomahaar je stavljen u drugi plan, nastupajući povremeno. Zbog toga je ovaj koncert jedinstvena prilika za fanove u Srbiji da vide ovaj unikatan black metal sastav.

Website: http://www.rossomahaar.ru/

Bend Carnival of Flesh radi od 2002. godine i iza sebe imaju album “Stories from a Fallen World” objavljen 2015. godine. Carnival of Flesh čini ekipa iskusnih muzičara koji sviraju i u sastavima Temple of the smoke, Instead of a kill, Superhammer… Domaća publika već je imala prilike da ih čuje 2016. godine kada su u punoj sali Doma omladine Beograda prezentovali svoj prvenac. Ovo će momcima biti idealna prilika da najave svoju evropsku turneju planiranu za jesen 2018. godine.

 

Komentari