Koncert: REPETITOR

Organizacija: RockSvirke.com
Ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od  600 dinara. Cena ulaznice pretprodaji 800 dinara, na dan koncerta 1000 dinara.

Eksplozivni beogradski punk-rock-stoner trio Repetitor će pred kraj ovogodišnje turneje na kojoj promoviše novi album “Gde ćeš” nastupiti u subotu 3. decembra u sali Amerikana beogradskog Doma omladine. Gosti na koncertu biće Auf Wiedersehen, nowave/electro rokenrol duo iz Beograda.

U međuvremenu je novi singl Repetitora “Suženi snovi” puštao cenjeni BBC Radio 6, a gotovo svakodnevno stižu fenomenalne recenzije novog albuma “Gde ćeš” i novi datumi turneje koja ga promoviše.

Dugoočekivani, treći album “Gde ćeš” Repetitor je objavio 18. oktobra za slovenačku izdavačku kuću Moonlee Records.

Izdanje na kojem se nalazi 8 pesama objavlјeno je u nekoliko formata: kao CD i LP, a dostupno je i za besplatan download (uz mogućnost plaćanja) na Bandcamp profilu grupe – repetitor.bandcamp.com

****************

Ulaznice se mogu kupiti od utorka, 8. novembra, po promotivnoj ceni od 600 dinara (ograničen kontigent!) na prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Ticketsa, kao i u Felix Shopu i kafeu Ljubavnica (Balkanska 19). Kada se rasprodaju promotivne ulaznice, regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 800 dinara, a na sam dan nastupa Repetitora za ulaznicu je potrebno izdvojiti 1000 dinara.

Napomena: Svi koji žele da kupe ulaznicu, a nisu to u mogućnosti da urade ranije, mogu istu rezervisati putem mejla office@rocksvirke.com slanjem imena i prezimena, broja telefona i ista će ih čekati na ulazu u Dom omladine.

Komentari