Koncert: REBEL STAR + MY BUDDY MOOSE

Organizacija: POP DEPRESIJA i ODLIČAN HRČAK

Posle godine u kojoj su objavili treći studijski album i (doziranih) promocija u regionu, internacionalni sastav Rebel Star vraća se onome što najbolje radi i najviše voli – sviranju uživo. Milan Glavaški i Rebel Star vas pozivaju na svoj prvi koncert u 2013. godini, na jedinstveno rokenrol veče u klubu DOB. “Rebeli” ni ovoga puta nisu sami – te večeri u centru pažnje, pored njih, biće i “kauboji” iz Rijeke, My Buddy Moose.

Nema relevantne godišnje liste u zemljama bivše Jugoslavije koja nije odala priznanje Rebel Star na fantastičnom albumu broj 3 u izdanju Dancing Bear-a. Nema čoveka koji muziku voli i sluša, a da nije zapamtio bar refren “Anđela” ili rif gitarske himne “Dah” – dva zapažena singla s albuma. Sada, uz novi hit “Zovem” – za mnoge najlepšu pesmu na ploči, Rebel Star ponovo dolaze u Srbiju da “ostave srce na terenu”. Spremni su da sviraju pesme koje dugo nisu svirali, a ove nove zvučaće kako se od hitova i očekuje… Spremili su i poneku obradu, a, kao i uvek, imaće goste.

Pred koncert u DOB-u lider Rebel Star Milan Glavaški kaže: “Koncert 9. februara biće drugačiji od našeg poslednjeg nastupa u Beogradu (oktobar 2012) po tome što nemamo set listu! Delimo binu sa fenomenanim riječkim amerikana veteranima My Buddy Moose, stoga ćemo u “našem” delu jednostavno pustiti da nas ponese atmosfera, a pesme će se već poređati. Planiramo i da sa MBM odsviramo nekoliko pesama zajedno pa će to biti jedinstvena prilika da se ova dva benda nadopune, slično onome što smo radili na koncertu u Rijeci. Radujemo se nastupu, očekujemo odličan zvuk i zabavu.”

Beogradski “dabl-bil” upotpuniće hrvatski kantri-rokeri My Buddy Moose, koji takođe promovišu svoj novi album “Shine! Shine! Shine!” (u produkciji Krisa Ekmana iz The Walkabouts) koji će, sasvim sigurno, obeležiti život svim fanovima grupa Jayhawks, Wilco, Son Volt… MBM su album snimili uživo za samo tri dana i on predstavlja bend u naponu snage, koji je lepo “ostario”, napredovao i proširio svoju inspiraciju…

Karte su u prodaji na svim mestima Eventima, kafeu Šikarica (Skadarska 22) i prodavnici ploča Pinball Wizard (TC Eurocentar, Makedonska 30) po ceni od 500 dinara. Na dan koncerta i na vratima kluba cena ulaznice biće 600 dinara.


                                        

 

 

 

Komentari