Koncert: Popečitelji

Popečitelji su odlučili da produže period u kome će njihov najnoviji album biti dostupan za besplatno preuzimanje (popecitelji.com) do 13. aprila, kada će bend održati koncert u beogradskom Domu omladine, a cena ulaznice je 500 dinara.

Ovaj koncert je ujedno i deo srpske aprilske turneje na kojoj će bend koncertno promovisati “Sijalicu“.

http://popecitelji.com/home/
http://www.facebook.com/popecitelji

,,Sijalica” – novi album Popečitelja je dostupan za besplatan download od 22. februara u 20:00!
,,Sijalica” donosi upečatljiv spoj tvrdokornih ritam i bas deonica i odvrnute klin gitare na 12 numera od kojih su se ,,Loše društvo” i ,,Novo društvo” već pojavile na regionalnim sajtovima u formi singla, a na ovaj album ulaze osvežene remasteringom.


Muzika je snimljena, miksovana i masterizovana u studiju ,,Trafika” u Kragujevcu, skromnoj ali dragocenoj bazi benda, što je i dalo priliku Popečiteljima da celokupnom snimateljskom i produkcijskom radu na albumu posvete više vremena – stvaralački proces je trajao od jeseni 2011. do avgusta 2012. godine.
Na sajtu Popečitelja možete preuzeti i bonus remiks hit singla ,,Novo društvo”. Saša Furunović aka CD Ministar, gitarista benda, potpisuje ovaj remiks kao i celokupan produkcijski, snimateljski i postprodukcijski rad na albumu, a tradicionalno je zaslužan i za dizajn omota.


Popečitelji su svim poštovaocima svog rada omogućili da novo izdanje besplatno preuzmu na sajtu popecitelji.com. Pesme će za besplatan download biti dostupne punih mesec dana – od 22. februara do 22. marta!


Nakon spotova za numere ,,Novo društvo” i ,,Loše društvo” kojima su Popečitelji predstavili singl i najavili rad na novom albumu, snimljen je i video spot za naslovnu numeru.


Spot je sniman u novembru 2012 godine u produkciji Nenada Veličkovića u ,,Bastard Production” studiju u Zemunu, a prema ideji članova benda i režisera Mateje Ristića.

Album ,,Sijalica“ može da se nabavi i u CD formatu (izdavač Odličan hrčak) u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30) i u Dallas Music Shopu (Sremska 2), a moguće ga je naručiti i na sajtu izdavača odlicanhrcak.com/naruci

Spisak pesama sa albuma ,,Sijalica”:
1. Interfon intro
2. Hladan tuš
3. Aha
4. Loše društvo
5. Zlatna sredina
6. U grad
7. Sijalica
8. Novo društvo
9. Kombajn intro
10. Kombajn
11. Uđite!
12. Bljeskovi

Komentari