Koncert: PetarZ

Kantautor PetarZ (Petar Zorkić) će sa svojim kolektivom održati veliki beogradski koncert u Domu omladine Beograda 14. decembra 2023. godine. Ulaznice su u prodaji preko eFinity prodajne mreže i onlajn, po ceni od 800 RSD.

 

Nakon nastupa na festivalima Exit i Nisville i koncerata u Valjevu, Smederevu, Beogradu, Vršcu, Pančevu, Bosni i Hercegovini i drugim mestima, PetarZ Collective će obeležiti kraj 2023. godine na svojevrsnoj žurci u kultnoj beogradskoj koncertnoj sali Amerikana.

PetarZ je svoj muzički izraz koji se prostire od fanka, soula, preko disko, rege i latino muzike, predstavio objavivši do sada dva albuma – „Riddlephore“ i „Tête-à-tête“.

Na svojim albumima Petar je predstavio i nekoliko kolaboracija sa muzičarima koji su već dugi niz godina prisutni na muzičkoj sceni regiona i sveta. Tu su Rhani Krija (dugogodišnji član Stingovog benda), Max Kochetov, Vasil Hadžimanov, Marko Louis, Ivan Teofilović (Naked), Nenad Paunović, Milena Jančurić, Mario Ševarac (Dubioza kolektiv), Miloš Nikolić i drugi, a neki od njih će se naći na bini Doma omladine i kao specijalni gosti.

Petrovu muziku čini širok spektar ritmičkih i harmonskih igrarija koje podstiču publiku na ples, a tekstovi koje piše su odraz međuljudskih odnosa, ljubavi, erotike i humora.

Komentari