Koncert: PAROV STELAR

Parov Stelar je započeo karijeru kao DJ u noćnim klubovima u Austriji tokom devedesetih. Tek od 2000. godine počeo je da se bavi muzičkom produkcijom i izdavanjem muzike. Njegov prvi album je bio izdat 2004 godine pod nazivom “KissKiss EP“ i odmah nakon toga je izdao “Rough Cuts“, koji su mu omogućili popularnost na međunarodnoj elektronskoj muzičkoj sceni.

Organizacija: Music Star Production. Karte su u pretprodaji na Blagajni DOB, po ceni od 1000 dinara.

Njegov originalni stil koji kombinuje džez sa bit hausom i brejkbitom je promovisao Parov Stelara kao kreatora novog žanra Elektro-svinga!

Razni singlovi, remiksi i albumi kao “Seven and Storm“, “Shine“ i “Coco“ čine Parov Stelara jednim od najzahtevnijih izvođača u elektronskoj muzici.

Njegove pesme su bile korišćene za razne TV reklame Chryslera, Motorole i Audija, a mnoge njegove pesme su bile objavljene u više od 700 kompilacija kao Hotel Costes i Buddha Bar.

Poznat kao evropska DJ zvezda, ovog puta nastupa sa svojim bendom. Biće to prilika i da se kroz živu svirku promoviše album “Selected wax“. Album će izaći na srpsko tržiste u izdanju Music Star Productiona.

Komentari