Koncert: Nipplepeople Концерт: Nipplepeople

Tajanstveni elektro pop duo Nipplepeople, čija dva singla “Frka” i “Sutra” beleže milionske preglede na Jutjubu, održaće 15. marta (21:00) koncert u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda.

Maskirani žensko-muški dvojac regionalno se pročuo 2017. godine fantastičnom obradom davnog hita Zdenke Kovačiček “Frka”, što je uslovilo da publika otkrije i njihove prethodne singlove, od debitantskih “Sutra” i “Broj”, preko “Bolji” i “Ne volim te”, do sjajnog “Balkan Expressa“.
Nipplepeople su prošle zime mesec i po dana ranije rasprodali “Tvornicu” u matičnom Zagrebu, postavivši rekord za domaće izvođače, a sada dolaze u Beograd nakon dužeg vremena za prvi pravi veliki samostalni koncert. Nipplepeople su i regionalna festivalska atrakcija, o kojoj ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave. Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pri tome nisu napravili ni jedan pogrešan korak.Ulaznica košta 800 dinara u pretprodaji od 2. februara preko www.tickets.rs, odnosno na blagajni DOB. Od 1. marta ulazanica je 1.000 dinara, a na dan koncerta, ako ih bude, 1.200 dinara.

Komentari