Koncert: Nikola Čuturilo

Nikola Čuturilo, beogradski rok autor, kompozitor, pevač i gitarista, održaće koncert u Domu omladine Beograda, sa svojim bendom promovisaće visoko hvaljeno aktuelno izdanje „Priče iz Depoa“. Ovaj album u potpunosti prenosi autorsko umeće u kreiranju intimne i iskrene vlastite projekcije, izražene u maniru autentičkog zvuka rok muzike.

Jedinstvenost ovog muzičara srpske rok scene, odražava se i u izuzetno visokom nivou prezentacije autorske muzike na živim nastupima, snažnoj energiji i odličnoj atmosferi.

“Pripreme za koncert su već u toku, ništa ne želim da prepustim slučaju jer želim da omogućim totalno uživanje i radovanje, kako sebi tako i svim drugarima na bini”, kaže Nikola i dodaje: “To je najvažniji preduslov da damo ono najbolje od sebe i budemo na visini zadatka.”

Pored izbora pesama sa poslednjeg albuma, bogata karijera biće predstavljena i izabranim pesmama i sa prethodnih izdanja; Nikoli i bendu na pozornici će se pridružiti muzičari koji su učestvovali na snimanju posednjeg albuma, a biće i nekoliko iznenađenja.

Koncert počinje nastupom mlade grupe Vreme čuda, koja će predstaviti nekoliko pesama sa svog istoimenog debi albuma.

U susret beogradskom koncertu Nikola Čuturilo ističe: “Moja je želja kao i uvek da sa ljudima u publici podelim radost, energiju, iskrenost i nadu. Svako ko bude sa nama 03.06. u Amerikani dobiće od mene sve što mogu bez zadrške i kalkulacije.”

 

Nikola Čuturilo, beogradski je gitarista, pevač, tekstopisac i kompozitor koji već četiri decenije okupira srca i umove sofisticirane publike roka širom Balkana. Njegov sedmi studijski album “Priče iz Depoa”, dolazi nakon velikog uspeha singlova “Sanjam te” i “Lice ulice” u 2021. godini, pokazujući njegovu snažnu kreativnu i umetničku energiju. Album predstavlja kolekciju pesama: intimnu i iskrenu ličnu projekciju, sa konceptom dobro snimljenog živog benda na zadatku, sirovo, bez nepotrebne kozmetike.

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision blagajni u Domu omladine Beograda i onlajn, po ceni od 1200 RSD.

Komentari