Koncert na Zidiću: The OMY

Bend The OMY nastao je 2016. godine i do pre godinu dana sedište je imao u Moskvi. Članovi ove grupe trenutno žive i rade u Beogradu, a njihov zvuk karakteriše eksperimentisanje različitim žanrovima, kao i nastupi uživo nabijeni energijom.

Iako relativno nov na sceni, bend je brzo zadobio simpatije publike mešavinom džez-kora, elektro-panka, hi-hopa, stonera, grind-kora i drugih stilova, a naročito svojim “divljim” i provokativnim nastupima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

The OMY će povesti publiku na svoju muzičku avanturu, u okviru koncertnog serijala na Zidiću Doma omladine Beograda, i pokazati zašto važe za fenomen savremene ruske muzičke scene i zvezde u usponu balkanskog muzičkog univerzuma.

**********************************

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda od 2013. godine organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su jedan od omiljenih letnjih kulturnih programa za sve Beograđane i goste našeg glavnog grada. U jedanaestoj sezoni, nastavljamo da na otvorenoj sceni otkrivamo nove bendove i predstavljamo neke stare muzičke znance.

Komentari