Koncert na Zidiću: TDM

Bend TDM ili Tri Debela Miša su pank rok sastav iz Beograda. Čine ga tri prijatelja, kojima je bilo krajnje vreme da naprave bend zajedno, jer se već dugo druže i vole, a uz to i sviraju po drugim bendovima.

Pošto im je muzika “nužnost”, pa i “terapija”, kako navode, pesme su im brze i energične, kao ljubav i život o kojima najčešće pevaju, pa se može reći da zapravo sviraju autentični love core.

Foto: Grebo Gray

 

Objavili su jedan album pod nazivom “Ljubav je…”, koji je dostupan na kaseti i CD-u. Tokom 2019. godine bili su na turneji po Evropi, koju planiraju da nastave u narednom periodu.

 

Koncert se održava u sklopu otvaranja izložbe “THE SUBTERRANEANS“, koja će u Galeriji Doma omladine Beograda biti postavljena od 9. avgusta u 19 časova, do 21. avgusta 2022.

**********************************

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda od 2013. godine organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su jedan od omiljenih letnjih kulturnih programa za sve Beograđane i goste našeg glavnog grada. U jubilarnoj, destoj sezoni, nastavljamo da na otvorenoj sceni otkrivamo nove bendove i predstavljamo neke stare muzičke znance.

Komentari