Koncert na Zidiću: STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ Концерт на Зидићу: STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ

Straight Mickey And The Boyz su jedan od najtalentovanijih rok bendova u Srbiji. Dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara iz Beograda, svoje uticaje iz raznih stilova roka spojila je u prepoznatljiv izraz pun karaktera.

Sastav se poslednjih godina nametnuo na srpskoj alternativnoj sceni i pobrao puno simpatija publike – u pitanju je dinamičan trio sjajnih mladih muzičara iz Beograda, koji je već renomiran kao izuzetna koncertna atrakcija. Stilove i žanrove, poput hard roka, panka, hard kora, garažnog roka, fanka pa čak i avan-džeza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris dobrog duha Beograda, i uvek bukti od progresivnih muzickih zamisli i žestoke energije. Od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rok tornado Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti uživo.

**********************************

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda od 2013. godine organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su jedan od omiljenih letnjih kulturnih programa za sve Beograđane i goste našeg glavnog grada. U jedanaestoj sezoni, nastavljamo da na otvorenoj sceni otkrivamo nove bendove i predstavljamo neke stare muzičke znance.

Komentari