Koncert na Zidiću: RELJA PERŠIĆ

Relja Peršić je osamnaestogodišnji muzičar iz Beograda. Autor je svojih pesama, svira gitaru, bubnjeve, bas, peva i bavi se muzičkom produkcijom. Muzika koju piše je, kako bi on to rekao… loša. Ali, siguran je da će vam se svideti.

Do sada je već imao nekoliko nastupa: u Beogradskoj areni na zatvaranju Svetskog finala ženskog rukometa, na festivalu “Tri dana kulture” u Skoplju, u Domu omladine Beograda kao gost na koncertu Irene Blagojević, kao i na manifestaciji “Bitka bendova” Prve beogradske gimnazije, na revijalnim festivalima Demo Fest i Prepad Fest…

 

Reljina autorska pesma “Pločice” već je osvojila publiku, a upravo je objavio i spot koji prati ovu duhovitu, veselu kompoziciju.

 

Relja će na Zidiću DOB svirati autorsku muziku, neke od pesama će tek objaviti ovog leta, kao i nekoliko obrada. Zajedno sa Reljom Peršićem (gitara, vokal), nastupiće i Filip Kostić (gitara), Aleksa Stanilović (bubnjevi) i Andrija Jureša (bas).

 

Foto: Nebojša Babić

**********************************

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda od 2013. godine organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su jedan od omiljenih letnjih kulturnih programa za sve Beograđane i goste našeg glavnog grada. U jubilarnoj, destoj sezoni, nastavljamo da na otvorenoj sceni otkrivamo nove bendove i predstavljamo neke stare muzičke znance.

Komentari