Koncert na zidiću: RARE

Mini letnja scena – zidić na Platou Milana Mladenovića!

RARE čine Branislav Radojković – bas (1977), Mirko Luković – vokal (1981), Nemanja Subotić – gitara (1981), Goran Milošević – bubanj (1975) kao i Predrag Milanović – supervizor produkcije (1964)

 

Bend postoji od 1999. godine i u tom periodu bavi se isključivo autorskim radom, građenjem autentičnog zvuka, ličnog stava i umetničke ekspresije.

„Muzika koju sviramo predstavlja zvuke i doživljaje raznih ljudskih priča, situacija, ispovesti, pitanja… Ne bazira se ni na jednom žanru jer ako muzikom pokazuješ sve šta osećaš svrstavanje pod jednu određenu vrstu muzike značilo bi da si prema 99% onoga što nosi život krajnje ravnodušan, ili nemaš svest o tome. RARE se upravo zalaže za samosvesnost i uvek otvoren um za konstantno učenje i oplemenjivanje duha. Umetnost upravo i nudi prostor za iznošenje stava na nenametljiv , a postojan način. RARE je muzika ( jazz, funk, core, rock, etno, groove, drum’ n’ bass, grunge, trip hop…)“

RARE uživa u živim nastupima gde se nalazimo licem u lice sa publikom. Sa što više ljudi bi podelili istine i uporedili iskustva jer možda neki zajednički momenat upravo bude od pomoći da se ubrza korak u pravom smeru na životnom putu. Osećamo da imamo puno toga da kažemo svakome ko je voljan da sasluša, nauči, pokaže.

Osećaj za stalnom progresijom u mentalnom, sviračkom i bilo kom drugom smislu postoji te do sada urađeno predstavlja samo početak. RARE se neće zaustaviti.

Diskografija :
Breathing 2002.

Reflection (muzika za uvodni performans Bitef-a) 2002.
Mile vs. tranzicija (muzika za seriju) 2002.
Joyz 2005.

Komentari