KONCERT NA ZIDIĆU: IRVAS

Ponovo radi Zidić, kultna tačka okupljanja mladih bendova i publike na Platou Milana Mladenovića, ispred Doma omladine Beograda!

Bend Irvas je nastao krajem novembra 2015. godine u Zemunu, a osnovala su ga nekolicina poznanika i muzičkih entuzijasta. Samo posle  mesec dana postojanja  bend je izdao demo EP pod nazivom “Made of Light”  na kome je bilo  pet numera.  Od početka 2016. godine bend je imao oko četrdeset nastupa u regionu, kako na festivalskim događajima, tako i na raznim televizijskim i radio stanicama.

Od početka 2016. godine bend je imao oko četrdeset nastupa u regionu, kako na festivalskim događajima, tako i na raznim televizijskim i radio stanicama.

Bend Irvas  je osvojio prvo mesto na Sioux Demo festivalu, a po izboru žirija osvajaju treće mesto na Bunt Rock Masters festivalu.
 

Do kraja godine bend će raditi na svom prvom albumu, bend takođe priprema spot za numeru “Light Reciever”.

************************

Koncerti na Zidiću, muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni, koja je tokom prethodne tri godine postala nezaobilazno mesto susreta muzičara, Beograđana i gostiju glavnog grada, nastavljaju se i tokom leta 2016! Zidić ispred DOB svakog petka i subote uveče biće pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: onima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju stranu. Svi mogu da dokažu koliko Beograd ume da bude drugačiji!

Naša redovna i neredovna publika će imati priliku da se zabavi za dž, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada – pozivamo sve sugrađane i goste glavnog grada, na ovo jedinstveno muzičko putovanje. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje!

 

 

Komentari