Koncert na Zidiću: GORAN GUMP

Goran Gump (Goran Milojević) je svestrani muzičar koji je odrastao u Herceg Novom, a živi i stvara na Novom Beogradu. Za sebe kaže da muziku oseća već 20 godina, dok mu je život hobi, a zaljubljenost i strast koju oseća prema muzici je krunisao objavljivanjem debi albuma “Sad sam se probudio”.

“Od “Intro” numere pa sve do poslednje, 10. pesme na ovom izdanju, Gump nas vodi kroz retrospektivu duboko-emotivnih odnosa, možda čak pomalo i gradacijski i hronološki, pa je ovo izdanje najbolje poslušati u celini” – poručuju iz izdavačke kuće Glitch Records.

 

“Ulica je jedan od najbitnijih faktora u mom razvijanju, jer na ulici možeš da saznaš tačno ko si” – izjavio je još odavno Goran Gump, pa nema sumnje da će ovo biti jedan poseban nastup na Platou Milana Mladenovića, u sledećem sastavu:

Goran Gump – vokal, akustična gitara

Lazar Arsović – bariton gitara

Sebastijan Kerekeš – kahon

**********************************

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda od 2013. godine organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su jedan od omiljenih letnjih kulturnih programa za sve Beograđane i goste našeg glavnog grada. U jedanaestoj sezoni, nastavljamo da na otvorenoj sceni otkrivamo nove bendove i predstavljamo neke stare muzičke znance.

Komentari