Koncert: MISTAKEMISTAKE

Beogradski sastav MISTAKEMISTAKE povodom trećeg studijskog albuma “MMORPG” održaće 11. marta veliki promotivni koncert u Domu omladine. Njihov specijalni gost biće King Ali Baba, a kao domaća podrška nastupiće bendovi Izdrži ribice i Evidence.

Predgupe: Evidence, Izdrži ribice
Koncertna promocija albuma “M.M.O.R.P.G.”
Karte su u pretprodaji na Blagajni DOB-a, po ceni od 500 din.

MISTAKEMISTAKE je vokalno-elektronski sastav iz Beograda, koji su osnovali Ivan i Edi Bon, a aktivan je na domaćoj sceni još od kraja devedesetih godina. Poznat je po zanimljivim animiranim video spotovima i raznovrsnim stilovima elektronske muzike koje  objedinjuju na svojim nastupima i abumima. Na novom izdanju MISTAKEMISTAKE ostaju dosledni svom elektro-garage-reggae zvuku, sa primesama acid-housa i romantic-disco-popa s kraja osamdesetih. Istorijska činjenica je da su svi sastavi generacije Nu Sound Of Belgrade bili insipirisani njihovim radom, sarađujući sa ovom grupom pre nego što su napravili bendove poput Zemlja gruva i Svi na pod!

Jedan od gostujućih muzičara na albumu je i King Ali Baba, velika zvezda sa Jamajke, koji se pojavljuje u rege numeri “Out There“. Tu su i numere poput “Tea“ sa Zoranom Simićem i trenutno aktuelni singl “Prati me“ sa Aleksandrom Krstić, kao i pesame sa Elenom Lange, Madrugadom, Hain Tenny, Vukašinom Markovićem
Novi album biće dostupan za besplatno preuzimanje sa sajta MTV.rs. od 01. marta.

 

Komentari