Koncert: MATIJA CVEK

Matija Cvek, jedan od najaktuelnijih mladih pop kantautora na našim prostorima čiji hit „Trebaš li me“ je obeležio godinu za nama, održaće prvi veliki koncert u Beogradu! U organizaciji Doma omladine nastupiće u sali Amerikana DOB 25. novembra 2023. sa početkom u 21h. Ograničena količina ulaznica po pretprodajnoj ceni od 1500 RSD je u prodaji preko eFinity prodajne mreže i onlajn. Redovna cena ulaznice iznosiće 2000 RSD.

Veliki skok u Matijinoj profesionalnoj karijeri desio se nakon što je izdao prvi singl, pesmu „Visine“, a danas – pet godina kasnije, uživa veliku popularnost publike, ne samo na koncertnim scenama, već i kroz saradnje sa važnim imenima regionalnog šoubiznisa.

Matija Cvek je uvršten u program „100 Artists to Watch“ za 2023.  godinu, prema IMPALE izboru koji predstavlja 100 svetskih izvođača na koje treba obratiti posebnu pažnju. Ova lista, koja nastaje u partnerstvu s YouTubeom, donosi imena iz 30 različitih zemlja i sadrži više od 35 muzičkih žanrova.

Cvek je vlasnik već četiri „Porina“ – najveće hrvatske muzičke nagrade, u kategoriji za pop album (prvi album „Izbirljivo i slučajno“), za najbolju mušku interpretaciju (za pesmu „Ptice“), za pesmu godine („Trebaš li me“) i za duet godine („Trebaš li me“, sa Eni Jurišić).

Ovog proleća u Srbiji je bio nominovan za radijsku nagradu „Naxi Zvezda“, a pop balada „Zalazak“, koju je objavio krajem juna, velikom brzinom je osvojila srca publike i postala hit leta.

Sredinom septembra Matija Cvek objaviljuje svoj drugi album „Vile se ovdje igraju“, a koncert u Domu omladine Beograda biće prilika za premijerno izvođenje novih pesma, ali i najvećih hitova iz dosadašnje karijere.

 

Komentari