Koncert: Marko Louis Концерт: Marko Louis

Sve popularniji Balkan – Soul autor Marko Louis održaće svoj veliki koncert u Beogradu u četvrtak, 13. decembra u Domu omladine Beograda! KONCERT 13. DECEMBRA JE RASPRODAT! NOVI TERMIN: 16. DECEMBAR! Cena ulaznica je 900 din. u redovnoj prodaji, a na dan će iznositi 1200 din.

 

 

Pesma “KAD JE NOĆ” je, posle kompozicije “EURIDIKA”, drugi singl sa Markovog novog albuma “EURIDIKA” koji je objavljen u oktobru za prestižnu izdavačku kuću Lampshade Media.

Pored CD izdanja, album će biti objavljen i u LP formatu. Spot za novu pesmu snimljen je u Beogradu i Kovinu pod režiserskom palicom Dragana Jereminova. Spot je koncipiran na osnovu Markovog plesa i oko kamere prati svaki njegov pokret.

“Uvek mi je bila želja da snimim spot gde ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe. Ja mnogo volim da đuskam i uvek sam voleo da pravim neke neškolske pokrete ali nikada nisam znao uz koju pesmu bi mogao to da snimim. Pesma KAD JE NOĆ mi je imala pravi tempo i vibraciju za to” izjavljuje Marko Louis.

Turneja obuhvata gradove Niš, Novi Sad, Beograd, Sarajevo, Zagreb i Ljubljanu i uskoro će biti objavljeni ostali datumi.

“Prethodnih godinu dana sam doživeo veliko iznenađenje što se tiče reakcije na moju muziku i to nikako da ponovim dovoljno. Da mi je neko rekao pre dve godine da ću da rasprodam skoro svaki koncert, ne bih mu verovao. Jedva čekam da posetim sve ove lepe gradove gde ću sa bendom izvesti i pesme sa mog novog albuma EURIDIKA”, kaže Marko sa oduševljenjem.

Drugi singl i spot pod nazivom “Kad je noć” upravo je objavljen na Internetu i Marko će i tu numeru sa svojim bendom premijerno uživo izvesti pred beogradskom publikom.

http://www.markolouis.com

 

Komentari