Koncert: Lisa Hannigan & Stray Dogg

Beogradski irski festival i koncertna agencija RockSvirke sa ponosom najavljuju premijerni nastup u regiji poznate irske kantautorke Lise Hanigan (Lisa Hannigan). Ova mlada kantautorka prvobitno dospeva u žižu javnosti 2001. godine, i to kao ženski vokal uz Demijena Rajsa na njegovim najprodavanijim albumima „O“ i „9“. Svoju solo karijeru započinje 2007. godine, od kada je objavila dva studijska albuma „Sea Saw“ (2008) i „Passanger“ (2011).

Sarađivala je sa mnogim poznatim muzičarima, od Reja Lamontanja do Herbija Henkoka, i osvojila je mnoge muzičke nagrade i nominacije, kako u Irskoj, tako i u Americi. Lisa pleni svojim šarmom, a njen snažni vokal ostavlja bez daha.

Specijalni gosti na beogradskom koncertu su lokalni miljenici publike, bend Stray Dogg, koji će tom prilikom izvesti numere sa svoja dva studijska albuma. Na albumu ”Fire’s Never Wrong” sarađuju i sa venecuelansko- američkim kantautorom Devendrom Banhartom na pesmi ”Time”. Pored Dukata oko čijeg kantautorskog rada nastaje bend, tu je još pet članova, Ana i Jelena, na violini i klaviru, zatim Marko na gitari, i Vlada i Relja na basu i bubnju. Njih šestoro treba videti i slušati uživo u Amerikani Doma omladine, kao podršku jednoj od najpoznatijih irskih umetnica Lisi Hanigan. To će biti veče koje ne treba propustiti.

Ulaznice su u prodaji od 18. februara preko servisa Eventim.
PROMO CENA 1000 RSD

Komentari