Koncert: Let 3

Zbog nedavnih tragičnih događaja u Beogradu i Srbiji Let 3 je odlučio da pomeri termin koncerta koji je bio zakazan za 19. maj 2023. u Domu omladine. Kao i mnoge kolege koje su već odložile nastupe, Let 3 smatraju da nije trenutak za ovakav događaj i još jednom izražavaju najiskrenije saučešće svim porodicama i rodbini žrtava te šalju poruku mira i ljubavi svima u Srbiji. Novi termin koncerta je petak, 6. oktobar 2023, a svi kojima taj datum ne odgovara mogu da vrate kupljene karte do petka 31. maja na prodajnim mestima gde su i kupljene, odnosno preko sistema Tickets.rs. Za one koji ne žele da vrate već kupljene karte, one važe i za novi termin.

Nakon uverljive pobede na hrvatskom takmičenju za pesmu EurovizijeLet 3 je s antiratnim hitom ‘Mama ŠČ!’ definitivno najtraženiji bend u regionu, a veliko interesovanje vlada i kod fanova u celoj Evropi. 

Video snimke sa nastupa na Dori, kao i ‘Mama ŠČ!’ službeni video spot pogledani su na YouTube-u već gotovo 10 miliona puta, a evrovizijski fanovi ostavljaju na stotine pohvalnih komentara.

”’ŠČ! je energetska frekvencija koja je ispunjena energijom ljubavi, možemo je sami aktivirati kada izgovaramo riječ ŠČ! Istovremeno se napajate ljubavnom energijom nakon čega slijedi svojevrsna katarza – čistimo se, katarzični smo, puni ljubavi! Ljubav nas pokreće, ljudi moji! Mirišite na cvijeće i vodite ljubav, sve oko nas je puno ljubavi!” – izjavio je Damir Martinović Mrle

Ulaznice za koncert u prodaji su putem Tickets.rs po ceni od 2000 RSD. 

Komentari