Koncert: KRISTALI

Ulaznice se mogu nabaviti na Blagajni DOB-a i svim prodajnim mestima Eventima, po ceni od 800 dinara.

METROPOLIS MUSIC
s ponosom predstavlja koncert benda KRISTALI u petak 15. decembra od 21:00  u sali Amerikana Doma omladine Beograda, povodom reizdanja kultnog albuma “Dolina ljubavi” (Metropolis Records 1997) koji slavi 20. rođendan! Bend će uživo izvesti  kompletan album „Dolina ljubavi“ kao i hitove sa ostalih albuma.

Kristali nastupaju potpomognuti brojnim gostima i prijateljima. Nakon koncerta, publika će biti u prilici da se druži sa članovima benda, koji će potpisivati diskove, a koje će fanovi moći da nabave po promotivnoj ceni.

 

Ime grupe “Kristali” ne odnosi se ni na jedan kristal posebno. Članovi ovog sastava kažu da je ime optimistično, baš kao i njihova muzika i stav prema životu.

“Sve treba da bude jasno, nezamagljeno kao kristal koji je s jedne strane providan, a sa druge oštar i stabilan. Kako godine prolaze ovo ime nam sve više i više odgovara”, kažu oni.

Članovi benda su: Dejan Gvozden (vokal, gitara), Bojan Marjanović (gitara), Jovan Petrović (bubanj), Marko Orlović (bas gitara), Andreja Bucan (saksofon), Sava Matić (truba)

Komentari