Koncert: KOIKOI

KOIKOI će održati svoj prvi veliki koncert u Amerikani Doma omladine, 16. aprila sa početkom u 20 časova. Pažljivo osmišljen, režirani koncert biće isproduciran u skladu sa svim svetskim produkcionim standardima.

 

Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje domaće indi rok/pop scene širom Balkana da prisustvuju originalnom audio-vizuelnom performansu koji bend priprema za svoju publiku. Ovaj nesvakidašnji koncert predstavlja veliki iskorak i obeležiće novu fazu u razvoju benda, koji će ovim koncertom prvi put izaći iz okvira klupske svirke i prikazati se u svom punom sjaju.

 

KOIKOI je sveže ime na šarenolikoj i razigranoj beogradskoj muzičkoj sceni. Publici se prvi put predstavio 2019. godine na kompilaciji Hali Gali – platformi, koja udružuje novu generaciju muzičara i publike neopterećenih pripadnošču pojedinačnim muzičkim žanrovima. KOIKOI su Marko Grabež, Ivana Miljković, Emilija Đorđević i Ivan Pavlović Gizmo – kreativci iz različitih vetrova lokalne scene sa jasnim zajedničkim ciljem stvaranja kvalitetnog indi roka/popa, sa kojim odlučno popunjavaju prazninu među raskošem mainstreama i intimom andergraunda, koja na čitavoj balkanskoj muzičkoj sceni predugo postoji. U početku 2021. godine KOIKOI postaju novi član porodice Mr. Moonleeja, a rezultat je debitantski album ‘Pozivi u stranu’, koji će pisati istoriju indi–rok muzike u regionu.

 

Foto: Nemanja Knežević

 

Ulaznice će se naći u prodaji od petka, 25. marta, a najbržih 50 fanova će imati prilike da sve do nedelje, 27. marta dođu do kompleta od dve ulaznicee po promotivnoj ceni od samo 1.000 dinara. Nakon prodatih prvih 50 kompleta, od ponedeljka se nastavlja prodaja regularnih pojedinčnih ulaznica, po ceni od 700 rsd. Za svakih sledećih 50 ulaznica povećavaće se cena za po 50 rsd dok ne dostigne cenu od 1.000 rsd. Ulaznice po ceni od 1.000 dinara biće u prodaji sve do dana koncerta, kada će cena iznositi 1.200 rsd.

 

Više informacija na https://www.tickets.rs/

Facebook / InstagramBandcamp / YouTube

 

 

 

Komentari