Koncert: KKN

Veliki beogradski koncert – promocija albuma “Manifest”!
Ulaznice su u pretprodaji na Blagajni DOB, po ceni od 800 dinara. Na dan koncerta cena ulaznice biće 1000 dinara.

Tokom dvadesetogodišnjeg delovanja KKN su snimali muziku koja je probijala barijere, kako one prostorne, postavljane hroničnim bezumljem, tako one vremenske, oivičene jalovom nostalgijom za boljom prošlošću. Iza ove petorke su bezbrojni kilometri, stotine nastupa i nezadrživo rastuća publika sa kojom su KKN nepogrešivo prekidali takvu stvarnost.

Singl “Kafane i rokenrol” obeležio je 2010. godinu, dok ovogodišnji album “Manifest” (Odličan hrčak) nastavlja da potvrđuje kreativnu vitalnost benda, u šta su se uverili posetioci nedavno održane prolećne Jelen Top 10 turneje, na kojoj su KKN bili jedni od nosilaca. I više od toga – KKN danas polako postaje velika klasična grupa naše popularne muzike, sastav koji se podmlađuje sa svakom novom rok generacijom.

Sada je vreme za veliko koncertno upoznavanje Manifesta Kande Kodže i Nebojše, uz izbor klasika iz repertoara koji je nastajao tokom protekle dve decenije – vreme je dakle za novu rokenrol proslavu: spremite se za veliku noć, sa srcem na pravom mestu, tačnije u Domu omladine Beograda, u petak, 4.novembra!

 

Komentari