Koncert: KING DUDE

Podrška: Foei Gras + The Cyclist Conspiracy
Organizacija: MH Concerts & Serbian Hellbangers
Cena ulaznica: 1.500 dinara u pretprodaji, na dan koncerta 2.000 dinara

Američki kant autor KING DUDE sa bendom konačno će se predstaviti i našoj publici i svojim fanovima koji ovaj koncer isčekuju vać nekoliko godina.

Ovaj unikatni imetnik koji u svom zvuku spaja Dark Rock, prljavi Blues, Country Rock pa čak i Doom Metal kao i mnoštvo drugih pravaca u poslednjih nekoliko godina privlači sve veću pažnju poklonika, kako underground scene tako i daleko širih muzičkih krugova.

KING DUDE definitivno proširuje granice i vidike unutar Rock zvuka i tako reći diktira nastanak potpuno novog muzičkog pravca. Njihovi živi nastupi okarakterisani su od strane publike i štampe kao poseban koncertni doživljaj sa konstantnim preplitanjem akustičnog i električnog zvuka.

Isto veče publici u Domu omladine Beograda će se predstaviti i mlada američka umetnica FOEI GRAS koja će svoj deo večeri ispuniti nesvakidašnjim drone-scape zvucima. FOEI GRAS predstavlja pravi užitak za sve fanove ambijentalne, mračne i unikatne blende eksperimentalnih drone zvukova.

Domaću podršku pružiće THE CYCLIST CONSPIRACY, bend koji svoj pravac naziva Uranic Rock zvukom utemeljenom na psihodeličnom nasleđu.

KING DUDE
https://www.facebook.com/kingdudemusic
http://www.kingdude.bandcamp.com

FOEI GRAS
https://www.facebook.com/FoieGrasForever/
https://drunkinagraveyard.com/2016/05/25/dark-ladies-foie-gras/
http://foie.bandcamp.com
http://soundcloud.com/foie

THE CYCLIST CONSPIRACY
https://www.facebook.com/TheCyclistConspiracy/

 

 

Komentari